LEGO Creator - Óriáskerék

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
Azonosító

10247

Elemszám

2464

Limit

2 db

Ajánlott életkor

16+

Építsd meg a fenséges Óriáskereket, a vásártér látványosságát! Ennek a pompás LEGO® Creator Expert modellnek olyan jellegzetes eleganciája van, amely nosztalgikus, romantikus érzéseket ébreszt fel és kalandokra hív.

Karnevál van a városban és a fagylaltárus serényen szolgálja ki az izgatott vendégek hosszú sorát, miközben azok várják, hogy eloször felülhessenek a vásártér fölé magasodó, varázslatos Óriáskerékre. Lassan fordítsd el a hajtótengelyt és figyeld, milyen méltóságteljesen ereszti le azÓriáskerék a színes gondolákat a beszállás helyére!

Egy kar egyszeru meghúzásával emeld meg a beszálló dobogót, nyisd ki a gondolát és segíts az utasoknak a beszállásnál! Szórakozz jól, miközben megépíted ezt az elegáns modellt, amelynek hiteles bája és varázsa megragadja a fantáziád!

Motoros mozgatást is beépíthetsz az Óriáskerékbe a LEGO Power Functions 8883 közepes motorjának és a 88000 AAA elemtartó doboz (külön kapható) felhasználásával. A készletben 10 minifigurát találsz: óriáskerék keze lo, fagylaltos, 4 gyermek és 4 felnott.
Hasonló termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Kapcsolódó termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Kuponbeváltási információk