LEGO Technic - Mercedes-Benz Arocs

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
A LEGO készlet nem tartalmaz elemet A termék működtetéséhez 6db AA (ceruza elem) szükséges, amit a szett nem tartalmaz.
Azonosító

42043

Elemszám

2793

Limit

2 db

Ajánlott életkor

11+

Kapaszkodj fel a Mercedes-Benz Arocs 3245 fedélzetére! Ez a hatalmas, 2 az 1-ben LEGO® Technic modell rengeteg eredeti részletet és funkciót kínál.

Kapcsold be a mellékelt Power Functions nagy motort és csatlakoztasd a fejlett pneumatikus rendszer (2015 oszén jelenik meg), hogy izgalmas motoros funkciók egész seregét tudd teljes mértékben vezérelni.

Muködtetheted az ultra-sokoldalú darukar mechanikát, nyithatod és zárhatod a markolót, kinyújthatod a támasztó talpakat és felemelheted vagy leengedheted a billentheto rakfelületet.

Ikertengelyes kormányzás, dupla differenciálmu és teljesen független felfüggesztés gondoskodik a felülmúlhatatlan manoverezési képességrol, a vezetofülke lebillentheto, hogy alatta megnézhesd a 6-hengeres motort, amelynek mozognak a dugattyúi.

Nyisd ki a fülke ajtaját, hogy hozzáférhess a muszerfalat is magába foglaló, részletesen kidolgozott belsohöz, a kék üléshez és a Mercedes-Benz logóval díszített kormánykerékhez.

Ez az aprólékos gonddal részletesen kidolgozott 2015-ös modell fel van még szerelve kinyújtható darukarral, 4 felfüggesztett tengellyel, dupla kerekekkel a 2 hátsó tengelyen, lenyitható hátsó fallal, vészvillogóval, külso visszapillantó tükrökkel és összesen 2753 elembol áll, ezzel a valaha gyártott legnagyobb LEGO Technic modell.

Egy eredeti, fehér, szürke és fekete színösszeállítás és egy jellegzetes 3-pontos Mercedes-Benz csillag teszi teljessé ezt a lenyugözo modellt.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, akkorátépítheted eros Mercedes-Benz Csuklós teherautóvá is. A termék elemet nem tartalmaz.
Hasonló termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Kapcsolódó termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Kuponbeváltási információk