LEGO City - Sarki jégtörő

Azonosító:

60062

Téma:

LEGO City

Elemszám:

nincs adat

Állapot:

Jelenleg nincs

Korhatár:

6 - 12

Limit:

2 db

Szállíts létfontosságú utánpótlást a kutatócsoportnak a bámulatos LEGO® City Sarki jégtörőn! Küzdd át magad a jeges vizeken ezen a jól látható narancsszínű hajón.

Emeld le a hidat, hogy hozzáférj a legénység emeltes ágyaihoz, ahol pihenni tudnak a hosszú út alatt. Vess horgonyt, emelkedj fel a helikopterrel és csörlővel húzd partra a teherszállító konténereket, majd vezesd a hó-robogót a kutatók bázisára.

A bázis fel van szerelve mikroszkóppal, számítógéppel és sok más hasznos kutatóeszközzel, továbbá egy nagy antennával, gázpalackkal és villanyoszloppal, hogy ellent tudjon állni a távoli és szélsőséges környezetnek. Indulj expedíciókra a felfedezőkkel a kutyaszánokon, a széles hernyótalpakkal felszerelt hóekével és lapáttal pedig tisztítsd meg az utat.

De ne feledd – egy jegesmedve a közelben ólálkodik, légy óvatos! Szereld fel a hóeke kapcsolt horgát, hogy szétválaszd a jégfalat és hozzáférhess a kristályokhoz elemzés céljából, vagy hogy az óriási jégtömböket bevontasd a bázisra további kutatásra.

A csomagban 7 minifigurát és kiegészítőket találsz: 4 kutató, kapitány, pilóta és egy tudós.
A termékhez tartozó matricaív külön is megvásárolható.
Hamarosan...
  • A termék jelenleg nem elérhető.
Oszd meg barátaiddal:
Hasonló termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Ajánlott termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.