LEGO Pirates - Katonai erőd

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
Azonosító

70412

Elemszám

234

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6 - 12

Kaboom! Egy fortélyos kalóz egy vakmerő támadást hajtott végre a katonák erődje ellen épp most, mentette meg undok társát és ellopta a kincset.

A kék katona azonban jól kezelte az ágyút, a kék kormányzó és lánya pedig visszavág. Segíts meghiúsítani a kalózok szökését, csörlővel húzd fel a zsákmányt az evezős csónakjukból és nyiss tüzet.

Miután elsüllyesztetted a csónakot, fogd el az átázott kalózokat és vidd őket börtönbe, ahová valók. Vedd ki a részed te is az izgalomból ezzel a bámulatos LEGO® Kalózok Katonai erőddel, amelyben börtöncellát és kitörési funkciót is találsz.

Kombináld a 70410-es LEGO® Kalózok Katonák őrségen készlettel és legyen részed még nagyobb kalózkalandban! A csomagban 5 minifigurát, válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz: Kék kormányzó, a kormányzó lánya, kék katona és 2 kalóz.Hasonló termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Kapcsolódó termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Kuponbeváltási információk

Online fizetés

A fenti típusú bankkártyákkal tudsz fizetni webshopunkban azonnali bankkártyás fizetés esetén! Az online tranzakciók lebonyolítása során az OTP Simple szolgáltatásait vesszük igénybe.