Kidfest - Elővételes családi jegy

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
Azonosító

KID201802

Elemszám

nincs adat

Limit

50 db

Ajánlott életkor

6+

Magyarország legnagyobb családi LEGO eseménye folytatódik!

2018 június 2-3-án várunk benneteket a Millenárison, ahol együtt megépíthetjük a világ leghosszabb LEGO elemekből álló kígyóját!

A célunk, hogy a jelenlegi Malajziában felállított 318 méter hosszú építményt túlszárnyalva minimum 320 méter hosszú több mint 1 millió LEGO kockából álló kígyót építsünk! Ez a rekordbeállítás csak együtt sikerülhet!

Várunk tehát minden LEGO rajongót a Millenárison! A világrekord beállítása mellett számos LEGO programmal, családi aktivitással és Nickelodeon játszóházzal várunk minden érdeklődőt!Családi jegy elővételes vásárlása esetén 2 felnőtt és 2 gyermekjegyet most kedvezményesen 3599Ft-ért vásárolhatsz meg!

Jegyvásárlás: a sikeres online fizetés után 15 perccel a rendszer automatikusan e-mailben küldi ki a megvásárolt jegyeket a megadott e-mail címre!

Az e-mailt kérlek nyomtasd ki vagy hozd magaddal okoseszközödön, hiszen az egyedi jegy azonosító segítségével tudsz majd belépni a Kidfest területére! A belépőjegy vagy szombati vagy vasárnapi belépésre váltható be (csak egy napra érvényesek)!

3 év alatti gyermek részére a belépés ingyenes!

Hasonló termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Kapcsolódó termékek
Nincs megjeleníthető termék, a lista üres.
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Kuponbeváltási információk