LEGO Exclusive - Disney kastély

Azonosító:

71040

Téma:

LEGO Disney

Elemszám:

4080

Állapot:

Raktáron

Korhatár:

16+

Limit:

1 db

Haladj át a kőhídon és lépj be a boltíves kapun át egy olyan helyre, ahol megvalósulnak az álmok. A Walt Disney World® Resort Hamupipőke kastélyának gyönyörűséges LEGO® másolata telis-tele van olyan eredeti részletekkel, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Lépj be a mozaiklapokkal borított, óriási előcsarnokba, ahol megcsodálhatod a páncélruhákat, a falra rögzített pajzsokat, nagypapa óráját, a gazdagon díszített csillárt és arany lámpást, majd kalandozz a rengeteg, gyönyörűen dekorált szoba között, amelyekben ismerős díszítéseket fedezhetsz fel! Alkosd meg saját Disney kalandjaidat a készletben található 5 minifigurával: Mickey egérrel, Minnie egérrel, Donald kacsával, Daisy kacsával és Csingilinggel, vagy adj még hozzájuk figurákat saját gyűjteményedből a véget nem érő játékhoz!

Szövevényes homlokzatától, gazdagon díszített balkonjaitól és zászlókkal ékesített tornyaitól kezdve a magasba ívelő, aranyos csúcsban végződő, tűzijáték funkciókkal felszerelt fő tornyáig ez a lenyűgöző modell páratlan részletességével és varázslatos meglepetéseivel beindítja a fantáziád.
A termékhez tartozó matricaív külön is megvásárolható.
Hamarosan...
Oszd meg barátaiddal:
Hasonló termékek
LEGO M41060 - LEGO Disney matrica - Csipkerózsika fenséges hálószo...
199 Ft
6+
Jelenleg nem rendelhető.
LEGO M41061 - LEGO Disney matrica - Jázmin hercegnő egzotikus palo...
199 Ft
6+
Jelenleg nem rendelhető.
LEGO M41051 - LEGO Disney matrica - Merida felföldi játékai
199 Ft
6+
Jelenleg nem rendelhető.
LEGO M41066 - LEGO Disney matrica - Anna és Kristoff szánkós kalandja
299 Ft
6+
Jelenleg nem rendelhető.