LEGO Trolls - Csörög-e-City koncert

20532 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41258

Elemszám

494

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Készülj fel a kalandra Pipacs és barátai társaságában a LEGO® Trolls World Tour Csörög-e-City koncert színpadán, ahol rengeteg hangszert felfedezhetsz. Hagyd, hogy a barátok lecsússzanak a csúszdán vagy menjenek egy kört a forgó platformokon!

Nézd meg az aranyos, filcből készült hangszórót, a csillámos részleteket és a mozgó csillagokat! Díszítsd fel a Trollok haját aranyos kiegészítőkkel, és ne felejtsd el megkeresni a mágikus hangszerhúrt!


  • A kis Trollok rajongók felfedezhetik a zene csodálatos világát ezzel a szórakoztató LEGO® Trolls World Tour Csörög-e-City koncert játékkészlettel (41258), amelyet a Trollok a világ körül című film inspirált.
  • Az 5 Troll minifigurával, köztük az exkluzív Funk Troll-lal a játék azonnal elkezdődhet. A gyermekek örömmel fogják megépíteni a klassz koncertjelenetet, utána pedig egész sor kalandot álmodhatnak meg a Trollok részvételével.
  • Ez az akciódús készlet rengeteg kiegészítőt tartalmaz a szerepjátékos mókához, többek között egy szintetizátort, 2 gitárt, tubát, trombitát és mikrofonokat is. Emellett a gyermekek a Trollokat vagány hajelemekkel is stílusossá tehetik.
  • A rengeteg felfedezésre váró funkcióval ellátott készlet nagyszerű karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy nagyobb fiúk és lányok számára, akik imádják a Troll figurákat, minifigurákat és játékkészleteket.
  • Ez a színes Trollok építőjáték több mint 25 cm magas és 21 cm mély, így remek játék olyan gyermekeknek, akik imádják a fantáziadús játékot.
  • Ehhez a szórakoztató, gyermekeknek szánt játékhoz nincs szükség elemekre, ami nagyszerű hír olyan Trollok rajongók számára, akik odavannak a kreatív játékért.
  • Most már a fiatalabb építők is átélhetik az önálló építés nyújtotta sikerélményt a digitális Instructions PLUS segítségével, amely elérhető az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban.
  • Minden LEGO® Trolls World Tour építőkészlet arra bátorítja a gyermekeket, hogy eljátsszák a Trollok a világ körül című DreamWorks film jeleneteit, egy kis kreativitással felturbózva.
  • A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, nem beszélve a LEGO Csoport saját minőségi követelményeiről, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 41380 - LEGO Friends - Világítótorony mentőközpont
41380
6+

LEGO Friends - Világítótorony mentőközpont

product_label_list_price_accessibility 15320 Ft
LEGO 21052 - LEGO Architecture - Dubai
21052
16+

LEGO Architecture - Dubai

product_label_list_price_accessibility 16484 Ft
LEGO 80007 - LEGO Monkie Kid - Acélbika tank
80007
7+

LEGO Monkie Kid - Acélbika tank

product_label_list_price_accessibility 15999 Ft
LEGO 76151 - LEGO Super Heroes - Venomosaurus támadás
Akciós termék
76151
8+

LEGO Super Heroes - Venomosaurus támadás

product_label_list_price_accessibility 20158 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 41429 - LEGO Friends - Heartlake City Repülőgép
Akciós termék
41429
7+

LEGO Friends - Heartlake City Repülőgép

product_label_list_price_accessibility 19459 Ft
LEGO 41379 - LEGO Friends - Heartlake City Étterem
41379
6+

LEGO Friends - Heartlake City Étterem

product_label_list_price_accessibility 15249 Ft
LEGO 75242 - LEGO Star Wars - Black Age TIE elfogó
75242
8+

LEGO Star Wars - Black Age TIE elfogó

product_label_list_price_accessibility 14579 Ft
LEGO 10932 - LEGO DUPLO - Bontógolyó
10932
2+

LEGO DUPLO - Bontógolyó

product_label_list_price_accessibility 15681 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk