LEGO Friends - Üdülõ

13974 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41428

Elemszám

444

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Itt az ideje, hogy hátradőlj és lazíts a LEGO® Friends Üdülőben. Csatlakozz Miához és Andreához egy szuper klassz nyári kiruccanásra!

Ugorj le a mólóról Mia vízibiciklijébe! Tekerj vissza a strandra, és hagyd, hogy Andrea felszolgáljon néhány falatot!

Fedezd fel a lányok klassz hálószobáját, ahol rábukkanhatsz egy régi kincses térképre is! Amikor pedig lemegy a nap, fel lehet hajtani a tetőt, hogy feltáruljon Andrea DJ pultja.


  • Szórakoztasd a gyermekeket órákon át ezzel a funkciókkal teli Üdülővel (41428)! Rengeteg klassz részletben gazdag, mint például a DJ tetőtéri terasz, a snack bár és függőágy, véget nem érő, kreatív játékra fogja ösztönözni a fiatalokat.
  • A gyermekek nagy örömmel fogják eljátszani a strandjátékot a LEGO® Friends összerakható Mia és Andrea minifiguráival. Találsz benne egy 2020 júniusának újdonságaként egy flamingó és egy delfin figurát, hogy segítsen nekik még több véget nem érő nyári kalandot átélni.
  • A gyermekek elképzelhetik, hogyan bolondoznak a vízben a szörfdeszkákon, napoznak a függőágyban a pálmafa alatt, és pihennek a minifigurákkal a hálószobában. A csuklós tető felemelhető, hogy feltárjon egy DJ teraszt.
  • Ez a gyermekeknek való építőjáték a legjobb születésnapi, karácsonyi vagy ünnepi ajándék lehet az olyan 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, akik imádják a fantáziadús szerepjátékot. Ez a 444 elemből álló játékkészlet azoknak is nagy örömet szerez, akik élvezik az izgalmas építési projekteket.
  • Az üdülő játék mérete: több mint 17 cm magas, 21 cm széles, és nagyszerűen mutat megépítés után, vagy ha kiállítod. Ez a gyermekeknek való szórakoztató ajándék kombinálható bármely más LEGO® készlettel is az extra kreatív szórakozás érdekében. ● Ehhez a szabadtéri nyári szórakozást jelentő készlethez nincs szükség elemekre. Pusztán a gyermeki fantázia is elég ahhoz, hogy a játék véget nem érően folytatódjon.
  • Mint minden LEGO® építőkészletnél, ehhez a játékkészlethez is világos utasítás jár, amit úgy terveztek, hogy a 6 éves vagy idősebb gyermekek követni tudják őket, és felnőtt segítsége nélkül tudjanak mindent felépíteni, ezzel ösztönözve a függetlenséget és növelve az önbizalmat.
  • Vezesd be kis építődet a LEGO® Friends világába! Heartlake City-ben mindenki örömmel fogadja a gyermekeket, ahol bármit elérhetnek, amire vágynak a szívük mélyén, legjobb barátaik társaságában.
  • A gyermekeknek szánt vidám LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és a LEGO Csoport saját követelményeinek, így a kis ujjak számára könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO Csoport teszteli a játékkészleteit, hogy minden kocka és darab megfeleljen a legmagasabb globális biztonsági és minőségi szabványoknak, így az egyik legjobb – és legbiztonságosabb – játékok a gyermekeknek.
Hasonló termékek
LEGO 10899 - LEGO DUPLO - Jégvarázs Kastély
10899
2+

LEGO DUPLO - Jégvarázs Kastély

product_label_list_price_accessibility 14670 Ft
LEGO 60291 - LEGO City - Családi ház
60291
5+

LEGO City - Családi ház

product_label_list_price_accessibility 13489 Ft
LEGO 60277 - LEGO City - Rendőrségi járőrcsónak
60277
5+

LEGO City - Rendőrségi járőrcsónak

product_label_list_price_accessibility 13679 Ft
LEGO 60282 - LEGO City - Tűzvédelmi egység
60282
6+

LEGO City - Tűzvédelmi egység

product_label_list_price_accessibility 14541 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 60291 - LEGO City - Családi ház
60291
5+

LEGO City - Családi ház

product_label_list_price_accessibility 13489 Ft
LEGO 88009 - LEGO Technic - Powered Up - HUB
Utolsó darabok
88009
7+

LEGO Technic - Powered Up - HUB

product_label_list_price_accessibility 15989 Ft
LEGO 21163 - LEGO Minecraft - A Vöröskõ csata
21163
8+

LEGO Minecraft - A Vöröskõ csata

product_label_list_price_accessibility 14541 Ft
LEGO 41431 - LEGO Friends - Heartlake City Elemtartó doboz
41431
5+

LEGO Friends - Heartlake City Elemtartó doboz

product_label_list_price_accessibility 10920 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk