LEGO Friends - Állatklinikai mentő homokfutó

2649 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41442

Elemszám

100

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Csatlakozz Stephanie-hoz, miközben kutyájával, Pebble-lel piknikezik egy szép vízesés mellett. Játék közben a kutyája egy kidőlt fa alá ragad, ezért Andrea a helyszínre siet segíteni a quad bike-jával.

Minden megvan benne, amire csak szüksége lehet a bajbajutott kisállatok megmentéséhez. Segíts neki levenni a láncot, és rögzíteni azt a fához!

A fa felemelkedik, miközben Andrea sebességbe kapcsolja a quad bike-ját. Nyugtasd meg a kiskutyát egy szerető simogatással és egy üveg tejjel!


  • Az Állatklinikai mentő homokfutó (41442) egy kompakt, bajba jutott állatokat tartalmazó játékkészlet. A gyermekek eljátszhatják, hogy egy bajba jutott állat segítségére sietnek és az akcióra kész quad bike-kal kiszabadítják egy kidőlt fa alól.
  • Ez a mentőjáték 2 LEGO® Friends minifigurát, egy új, 2021 januárjában megjelenő kiskutyafigurát, egy aranyos, megépíthető vidéki piknikező helyet és egy quad bike-ot is tartalmaz.
  • A gyermekek eljátszhatják, hogy piknikeznek és a kiskutyával játszanak, vagy tovább fokozhatják a drámát, ha kidöntik a fát, ami csapdába ejti a kutyát. A quad bike-kal felemelhetik a fát, kiszabadíthatják a kutyát és a nap hőseivé válhatnak!
  • A gyermekek imádni fogják az állatorvosi felszerelést, amit ebben a LEGO® Friends szettben találnak. Tartalmaz cumisüveget és csontot a kutyának, adó-vevőt, egy láncot a fa megemeléséhez, piknikpokrócot ábrázoló csempét, szendvicset és bögrét is.
  • Klassz ünnepi, karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 6 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. Jutalmazd a szorgalmat egy kreatív, hétköznapi ajándékkal, ami órákig tartó mentőakciót nyújt.
  • A vízesés és a quad bike egyenként több mint 6 cm-esek, így elég kicsik ahhoz, hogy a gyermekek bármikor elővehessék, hogy azonnal belevágjanak a mentőakcióba, amikor csak kedvük tartja.
  • Még szórakoztatóbb építési élményt szeretnél nyújtani a fiatal építőknek? A digitális Instructions PLUS-szal most már megteheted! A közelítő, forgó, szellem és mentési módokkal az építés gyerekjáték lesz.
  • Az Állatklinikai mentő homokfutó kompatibilis az Állatklinika mentő (41445) és a Heartlake City állatklinika (41446) játékokkal, amelyek feltárják a LEGO® Friends állatmentő játékok gondoskodó világát.
  • A LEGO® építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® elemeket és alkatrészeket a lehető legalaposabban teszteljük, annak érdekében, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 41439 - LEGO Friends - Macskaápoló autó
41439
4+

LEGO Friends - Macskaápoló autó

product_label_list_price_accessibility 2559 Ft
LEGO 5005156 - LEGO Exclusive - Mézeskalács ember
5005156
6+

LEGO Exclusive - Mézeskalács ember

product_label_list_price_accessibility 2999 Ft
LEGO 30420 - LEGO Harry Potter - Harry Potter és Hedwig
30420
6+

LEGO Harry Potter - Harry Potter és Hedwig

product_label_list_price_accessibility 2999 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 30465 - LEGO Technic - Helikopter
30465
6+

LEGO Technic - Helikopter

product_label_list_price_accessibility 2999 Ft
LEGO 10957 - LEGO DUPLO - Tűzoltó helikopter és rendőrautó
10957
2+

LEGO DUPLO - Tűzoltó helikopter és rendőrautó

product_label_list_price_accessibility 2559 Ft
LEGO 5005251 - LEGO Exclusive - Pingvin ember
5005251
6+

LEGO Exclusive - Pingvin ember

product_label_list_price_accessibility 2999 Ft
LEGO 11001 - LEGO Classic - Kockák és ötletek
11001
4+

LEGO Classic - Kockák és ötletek

product_label_list_price_accessibility 2576 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk