LEGO DOTS - Tolltartó

5507 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41936

Elemszám

321

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Indítsd be a kreatív szórakozást ezzel a klassz Tolltartó készlettel! Építsd meg és díszítsd fel a többfunkciós, rakétaformájú tolltartó paneljeit, majd használd az asztalodon vagy a szobádban!

Állíts ki egy képet vagy egy rajzot az elülső ablakba, a hátuljába pedig tedd be a ceruzákat és az írószereket. Szerezz inspirációt a mellékelt ötletadó lapról, vagy készítsd el saját kialakításaidat.

Mutasd ki a világűr iránti szereteted ezzel a mókás tolltartóval!

  • Fejleszd a gyermekek kreativitását ezzel a kalandos LEGO® DOTS Tolltartó (41936) készlettel, ami fejleszti a képzelőerejüket és tervezési készségeiket, miközben egyedivé varázsolják a rakétát
  • Rakétaformájú tároló! A gyermekek fejleszthetik önkifejező készségeiket, miközben a mellékelt mintaötletek alapján feldíszítik a többfunkciós tolltartót, vagy saját, új kinézetet találnak ki Mi rejt a tálca? Ez a mókás készlet tartalmaz egy személyre szabható rakétát nyitható ablakkerettel, ahová kép vagy rajz helyezhető, a hátsó tárolóban pedig elég hely van a ceruzáknak, írószereknek vagy bárminek, amit a gyermekek beletennének A 6 éves vagy nagyobb űr- és kézművesrajongó gyermekek imádni fogják ezt a Tolltartó (41936) készletet. A személyre szabható rakéta színes csempékkel kreatív ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt A több mint 18 cm magas és 7 cm széles, hasznos és dekoratív rakétát tartalmazó, izgalmas DIY kreatív játék tökéletes a fiatal tervezőknek ahhoz, hogy folyamatosan gyakorolják tervezői képességeiket Lepd meg a gyermekeket elbűvölő kézműves ötletekkel, amiket a LEGO® DOTS készletekkel megvalósíthatnak. Ez a saját tárolótálcával kiegészített szobadekorációs készlet szórakozás közben növeli a gyermekek önbizalmát és kreatív készségeit A LEGO® DOTS szettek fejlesztik a gyermekek önkifejező és kreatív készségeit, miközben egyedi szobadekorációkat vagy ékszereket készítenek, így a gyermekek egy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint megbízhatóan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 43110 - LEGO VIDIYO - Folk Fairy BeatBox
43110
7+

LEGO VIDIYO - Folk Fairy BeatBox

product_label_list_price_accessibility 5007 Ft
LEGO 43107 - LEGO VIDIYO - HipHop Robot BeatBox
43107
7+

LEGO VIDIYO - HipHop Robot BeatBox

product_label_list_price_accessibility 5007 Ft
LEGO 60299 - LEGO City - Kaszkadőr verseny
60299
5+

LEGO City - Kaszkadőr verseny

product_label_list_price_accessibility 5189 Ft
LEGO 40460 - LEGO Iconic - Rózsák
40460
8+

LEGO Iconic - Rózsák

product_label_list_price_accessibility 4999 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 60299 - LEGO City - Kaszkadőr verseny
60299
5+

LEGO City - Kaszkadőr verseny

product_label_list_price_accessibility 5189 Ft
LEGO 76170 - LEGO Super Heroes - Vasember vs. Thanos
76170
4+

LEGO Super Heroes - Vasember vs. Thanos

product_label_list_price_accessibility 5510 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk