LEGO DOTS - Egyszarvús táskadísz

1789 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41940

Elemszám

80

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Díszítsd fel a táskádat, és legyen mindig melletted egy huncut kis egyszarvú! A mellékelt csempék segítségével tervezz meg egy klassz egyszarvút mókás arckifejezésekkel, ami pasztell zöld, szivárvány vagy csillogós színekben is pompázhat.

Dobd fel az Extra DOTS (41931 – külön kapható) csomaggal! Készítsd el a díszt tetszésed szerint, amit bármikor átalakíthatsz.

Ha tetszik a végeredmény, akkor a karika segítségével rögzítsd a díszt, és már indulhatsz is!

  • Lepd meg a kézművesrajongó fiatalokat ezzel a misztikus LEGO® DOTS Egyszarvús táskadísszel (41940), ami tartalmaz egy strapabíró, felakasztható kockát, egy csempeleválasztót és rengeteg színes csempét is.
  • A gyermekek feldíszíthetik a táskadíszt a csomagoláson található ötletek alapján, de a kreativitásuk és készségeik segítségével saját, önkifejező, állatos mintákat is készíthetnek.
  • A mellékelt csempék nagyszerűek a díszítéshez. A gyermekek azonban más kézműves készletekkel vagy csomagokkal is felcserélhetik a csempéket, például az Extra DOTS – 4. sorozat (41931 – külön kapható) szettből, így még több díszítő móka vár rájuk!
  • A kézművesrajongó gyermekek imádni fogják ezt a táskadísz kiegészítőt. A készlet gyors és szórakoztató kreativitást nyújt, a táskadísz pedig bármelyik táskára illeszkedik, amit a 6 évesnél nagyobb fiúk és lányok hordanak.
  • Önálló játék hordozható méretben. Mindegyik táskadísz több mint 4 cm magas, 3 cm széles és 3 cm mély, emellett igazán tartós és praktikus kis meglepetések vagy ajándékok bármelyik gyermeknek.
  • Nyújts a gyerekeknek elbűvölő, kézműves alkotásokat, amiket elkészíthetnek és használhatnak a LEGO® DOTS szettek segítségével. Ez a varázslatos egyszarvú egyedi díszítési lehetőséget nyújt a gyerekeknek, ami játék közben az önbizalmukat is növeli.
  • A LEGO® DOTS szettek végtelen kreativitást nyújtanak, emellett önkifejezésre bátorítják a gyermekeket, miközben praktikus alkotásokat vagy szobadekorációkat készítenek, így a gyermekek egy új csoportja ismerheti meg a LEGO játék nyújtotta örömet.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint megbízhatóan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 42116 - LEGO Technic - Minirakodó
42116
7+

LEGO Technic - Minirakodó

product_label_list_price_accessibility 2688 Ft
LEGO 40367 - LEGO Brickheadz - Lady Liberty
40367
10+

LEGO Brickheadz - Lady Liberty

product_label_list_price_accessibility 2799 Ft
LEGO 41671 - LEGO Friends - Andrea úszós dobozkája
41671
6+

LEGO Friends - Andrea úszós dobozkája

product_label_list_price_accessibility 2483 Ft
LEGO 42117 - LEGO Technic - Versenyrepülőgép
42117
7+

LEGO Technic - Versenyrepülőgép

product_label_list_price_accessibility 2648 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 40474 - LEGO Monkie Kid - Építsd meg a saját Monkey Kinged!
40474
6+

LEGO Monkie Kid - Építsd meg a saját Monkey Kinged!

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
LEGO 30591 - LEGO NINJAGO - Titanium Mini Mech
Utolsó darabok
30591
6+

LEGO NINJAGO - Titanium Mini Mech

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
LEGO 40376 - LEGO Xtra - Novény kiegészítõ szett
40376
6+

LEGO Xtra - Novény kiegészítõ szett

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk