LEGO VIDIYO - Bandmates 2.

1398 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
Kosárba teszem
További hasonló termékek:
Azonosító

43108

Elemszám

12

Limit

10 db

Ajánlott életkor

7+

Szeretnél a rendezője, producere és sztárja lenni saját, izgalmas videoklipjeidnek? Akkor ismerd meg a LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43108) készletet! Töltsd le az alkalmazást, hogy életre keltsd a videódban a szereplődet!

Válassz a népszerű dalok közül, szkenneld be a minifigurádat és a különleges effekteket nyújtó BeatBits elemeket, majd indítsd el a felvételt! Gyűjts össze más Bandmate-eket is, hogy kibővítsd a zenekarodat, és még több mókás effektet oldj fel!

Ha elkészült a videód, oszd meg a gyermekbarát alkalmazásban!

  • Vezesd be a gyermekeket a társasági, zenés játékba, miközben a rendezőik, producereik és sztárjaik lehetnek saját, szórakoztató videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43108) második sorozatával és a VIDIYO alkalmazás segítségével
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják nézni, ahogy karakterük életre kel a videoklipjükben, amiben ők a rendezők, a producerek és a sztárok A Bandmate-ekhez 3 BeatBits elem tartozik, amiket beszkennelhetsz az alkalmazásban, így különleges effekteket, például hangeffekteket, és jelmezeket is feloldhatsz. A 92 gyűjthető BeatBits elemmel a gyerekek örömmel fogják bővíteni gyűjteményüket A LEGO® VIDIYO™ Bandmates minifigurák feltárják az alkalmazáson belüli, személyre szabható szórakozás és kreatív játék világát, így remek ünnepi ajándék a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik imádják a zenét és az előadást A LEGO® VIDIYO™ alkalmazáshoz rengeteg biztonsági funkció tartozik az online biztonság érdekében, többek között egy szülői kezelőfelület, névtelen felhasználónevek és moderált hozzászólások A rejtélyes dobozokban találsz 1 Bandmates minifigurát a 2. sorozatból, 2 véletlenszerű BeatBits-et, 1 különleges BeatBit-et, 1 kiegészítőt, egy kockákból felépített színpadot, ahol elfér 3 BeatBits, útmutatókat és egy gyűjtőknek szóló szórólapot A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt A LEGO® VIDIYO™ készletek klassz társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megalkotják és megosztják saját videoklipjeiket A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 30370 - LEGO City - Óceáni búvár
30370
5+

LEGO City - Óceáni búvár

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
LEGO 40474 - LEGO Monkie Kid - Építsd meg a saját Monkey Kinged!
40474
6+

LEGO Monkie Kid - Építsd meg a saját Monkey Kinged!

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
LEGO 41939 - LEGO DOTS - Sárkányos táskadísz
41939
6+

LEGO DOTS - Sárkányos táskadísz

product_label_list_price_accessibility 1889 Ft
LEGO 30332 - LEGO DUPLO - Első űrrakétám
30332
2+

LEGO DUPLO - Első űrrakétám

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 30567 - LEGO City - Rendőrségi jet ski
30567
6+

LEGO City - Rendőrségi jet ski

product_label_list_price_accessibility 1999 Ft
LEGO 41922 - LEGO DOTS - Klassz kaktusz karkötő
41922
6+

LEGO DOTS - Klassz kaktusz karkötő

product_label_list_price_accessibility 1731 Ft
LEGO 30341 - LEGO Monkie Kid - Minkie Kid kiszállító motorja
30341
5+

LEGO Monkie Kid - Minkie Kid kiszállító motorja

product_label_list_price_accessibility 2489 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk