LEGO VIDIYO - Folk Fairy BeatBox

5007 Ft
Raktáron
További hasonló termékek:
Azonosító

43110

Elemszám

89

Limit

2 db

Ajánlott életkor

7+

Legyél a rendezője, producere és sztárja saját videoklipjeidnek a LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110) készlettel! Az alkalmazás segítségével a tündér karaktert életre keltheted videoklipjeidben, amelyeket utána online is megoszthatsz.

Nézd meg, ahogy a tündér hegedülés közben repülni kezd! Egészítsd ki szórakoztató, különleges effektekkel, például a varázsige effekttel, hogy az elemeket véletlenszerű tárgyakká varázsold!

Készen állsz a turnéra? Klassz! A BeatBoxod összehajtható, így magaddal viheted az útra.


  • Inspiráld a gyermekeket arra, hogy rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110) készlettel. Tartalmaz egy tündér minifigurát, 14 véletlenszerű BeatBits és 2 különleges BeatBits elemet
  • Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO™ alkalmazást, hogy beszkenneld a népzenész tündér minifigurát és a különleges BeatBits effekteket. A gyermekek örömmel fogják nézni, ahogy karakterük életre kel a népzenés videoklipjükben Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint a varázsige, amivel az elemeket véletlenszerű tárgyakká varázsolhatod. Vagy használd a fantáziavilág effektet, amivel varázserdőt jeleníthetsz meg Szórakoztató zenei élmény a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást A BeatBox több mint 8 cm magas, 7 cm hosszú és 9 cm széles A BeatBox összehajtható, így a gyermekek bárhová magukkal vihetik a népzenés koncertet. A BeatBox belsejében elég hely van a kockákból épült színpad, a 16 BeatBits elem és a tündér hegedűjének tárolásához A LEGO® VIDIYO™ kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt A LEGO® VIDIYO™ készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 40419 - LEGO Harry Potter - Roxfort Klubszoba készlet
40419
8+

LEGO Harry Potter - Roxfort Klubszoba készlet

product_label_list_price_accessibility 4999 Ft
LEGO 10944 - LEGO DUPLO - Űrsikló küldetés
10944
2+

LEGO DUPLO - Űrsikló küldetés

product_label_list_price_accessibility 5336 Ft
LEGO 75297 - LEGO Star Wars - Ellenállás oldali X-szányú™
75297
4+

LEGO Star Wars - Ellenállás oldali X-szányú™

product_label_list_price_accessibility 5510 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 75966 - LEGO Harry Potter - Roxfort A Szükség Szobája
75966
7+

LEGO Harry Potter - Roxfort A Szükség Szobája

product_label_list_price_accessibility 5724 Ft
LEGO 43103 - LEGO VIDIYO - Punk Pirate BeatBox
43103
7+

LEGO VIDIYO - Punk Pirate BeatBox

product_label_list_price_accessibility 4899 Ft
LEGO 41906 - LEGO DOTS - Ananász tolltartó
41906
6+

LEGO DOTS - Ananász tolltartó

product_label_list_price_accessibility 5389 Ft
LEGO 76897 - LEGO Speed Champions - Audi Sport Quattro S1
76897
7+

LEGO Speed Champions - Audi Sport Quattro S1

product_label_list_price_accessibility 5510 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk