LEGO Hidden Side - J.B. tengeralattjárója

5489 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

70433

Elemszám

224

Limit

2 db

Ajánlott életkor

7+

Merülj el a Hidden Side-ban, ahol fantasztikus egy- vagy többszemélyes, kiterjesztett valóságbeli játékélmény vár! Építsd meg J.

B. tengeralattjáróját a Lelkek öblének helyszínén, valamint Parker, Vaughn Geist és a Gonosz szobor minifiguráit, plusz egy cápafigurát.

Ezután telepítsd az ingyenes Hidden Side AR (kiterjesztett valóság) alkalmazást, és olvasd be a modellt az okoseszközöddel, hogy felfedd a digitális, mélytengeri kísértetvilágot. Vadássz szellemekre, keress nyomokat és szállj harcba a főszellemmel, Kreatoruval a győzelemért!


  • A fiatalabb gyermekek ötvözhetik a hagyományos és a digitális játékot a bámulatos, egy- vagy többszemélyes kiterjesztett valóságbeli játékélményért ezzel a LEGO® Hidden Side készlettel, mely tartalmazza J.B. tengeralattjáróját és a Lelkek öblének tengerfenéken található helyszínét is.
  • Mit rejt a doboz? Ez a kiterjesztett valóságbeli LEGO® játékkészlet tartalmaz egy digitálisan interaktív Hidden Side játék tengeralattjárót és egy tengerfenéken található helyszínt, továbbá Parker, Vaughn Geist és a Gonosz szobor minifiguráit, valamint egy cápafigurát is.
  • A J.B. tengeralattjárója modell felfedi a kísértetjárta, mélytengeri digitális világot, ha az ingyenes LEGO® Hidden Side AR (kiterjesztett valóság) alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután rejtélyeket oldhatnak meg, klassz tárgyakra bukkanhatnak, és szellemekkel küzdhetnek meg.
  • Ez a LEGO® Hidden Side J.B. tengeralattjárója játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék a LEGO játékok rajongói, és a 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a kreatív és a digitális játékokat.
  • A megépített LEGO® Hidden Side J.B. tengeralattjárója (70433) modell több mint 21 cm magas, 19 cm hosszú és 10 cm széles.
  • Elem nélkül működő építőjáték. A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • Ehhez a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóságbeli építőkészlethez egy könnyen követhető útmutató is tartozik, amely online is elérhető – szóval bontsd ki a kockákat tartalmazó csomagokat, és merülj el a Newbury-ben található Lelkek öblének mélységeiben!
  • A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és az épületeket. A kiterjesztett valóságbeli játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
  • A LEGO® Hidden Side játékkészleteket úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak és követelményeknek. Ez biztosítja, hogy a LEGO elemek egységesek, kompatibilisek, valamint minden alkalommal egyszerűen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek.
  • A LEGO Csoportnál szigorú teszteknek vetjük alá a LEGO® Hidden Side kockáinkat és elemeinket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 41906 - LEGO DOTS - Ananász tolltartó
41906
6+

LEGO DOTS - Ananász tolltartó

product_label_list_price_accessibility 6989 Ft
LEGO 10894 - LEGO DUPLO - Toy Story vonat
10894
2+

LEGO DUPLO - Toy Story vonat

product_label_list_price_accessibility 5274 Ft
LEGO 43174 - LEGO Disney - Mulan mesekönyve
43174
5+

LEGO Disney - Mulan mesekönyve

product_label_list_price_accessibility 5284 Ft
LEGO 75966 - LEGO Harry Potter - Roxfort A Szükség Szobája
Újdonság
75966
7+

LEGO Harry Potter - Roxfort A Szükség Szobája

product_label_list_price_accessibility 5647 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 75214 - LEGO Star Wars - Anakin Jedi csillagvadásza
75214
7+

LEGO Star Wars - Anakin Jedi csillagvadásza

product_label_list_price_accessibility 7989 Ft
LEGO 10871 - LEGO DUPLO - Repülőtér
10871
2+

LEGO DUPLO - Repülőtér

product_label_list_price_accessibility 6479 Ft
LEGO 41915 - LEGO DOTS - Ékszerdoboz
Újdonság
41915
6+

LEGO DOTS - Ékszerdoboz

product_label_list_price_accessibility 5379 Ft
LEGO 10931 - LEGO DUPLO - Teherautó és lánctalpas exkavátor
Újdonság
10931
2+

LEGO DUPLO - Teherautó és lánctalpas exkavátor

product_label_list_price_accessibility 4977 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk