LEGO Hidden Side - Titokzatos kastély

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
További hasonló termékek:
Azonosító

70437

Elemszám

1035

Limit

2 db

Ajánlott életkor

9+

Csak a saját felelősségedre lépj be a titokzatos kastélyba! Láss neki egyedül, vagy osztozz barátaiddal a fantasztikus kiterjesztett valóságbeli játékélményben, a gonosz Nehmaar Reem kísértetjárta kastélyában!

Építsd meg a digitálisan interaktív szerkezetet, Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem és 2 Árnylovag minifigurájával kiegészítve! Azután töltsd le a Hidden Side AR (kiterjesztett valóság) alkalmazást, és olvasd be a modellt okoseszközöddel, hogy beléphess az akciódús digitális világba!


  • A LEGO® Hidden Side építőkészlet a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív világát digitális élménnyel ötvözi, ami magával ragadó, egy- vagy többszemélyes játékot tesz lehetővé a kiterjesztett valóságban. Tökéletes a 9 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
  • Mit rejt a doboz? A digitálisan interaktív LEGO® Hidden Side kastélymodell rengeteg kézi funkciót tartalmaz, többek között egy hozzáférhető kilátótornyot, valamint Jack, Parker, Vaughn, Nehmaar Reem és 2 Árnylovag minifigurát is.
  • A titokzatos kastélymodell megelevenedik, amikor az ingyenes LEGO® Hidden Side AR (kiterjesztett valóság) alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük. A gyermekek ezután rejtélyeket oldhatnak meg és különféle tárgyakat kereshetnek a kísértetjárta digitális világban.
  • Ideális születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándékot keresel 9 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez az akciódús LEGO® Hidden Side játékkészlet remek ajándékötlet a LEGO építőjátékok, és a virtuális valóság, valamint a videojátékok szerelmeseinek.
  • A megépített LEGO® Hidden Side Titokzatos kastély (70437) kiterjesztett valóságbeli játékkészlet több mint 34 cm magas, 31 cm széles és 27 cm mély.
  • Elem nélkül működő építőjáték. A Hidden Side AR alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!
  • Ezt a LEGO® Hidden Side kiterjesztett valóság alapú játékot gyerekjáték lesz elkezdeni. A dobozban megtalálod a könnyen követhető építési útmutatót – szóval csak bontsd ki a LEGO kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
  • A LEGO® Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és az épületeket. A kiterjesztett valóságbeli játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és eseményekkel bővítjük.
  • A LEGO® Hidden Side építőjáték-készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy a kockák és elemek egységesek, kompatibilisek és továbbra is könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk építőkockáinkat és elemeinket, így biztosítva, hogy minden LEGO® Hidden Side játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 42112 - LEGO Technic - Betonkeverő teherautó
42112
10+

LEGO Technic - Betonkeverő teherautó

product_label_list_price_accessibility 27198 Ft
LEGO 10269 - LEGO Creator - Harley-Davidson Fat Boy
10269
16+

LEGO Creator - Harley-Davidson Fat Boy

product_label_list_price_accessibility 25689 Ft
LEGO 75969 - LEGO Harry Potter - Roxfort Csillagvizsgáló torony
75969
9+

LEGO Harry Potter - Roxfort Csillagvizsgáló torony

product_label_list_price_accessibility 28589 Ft
LEGO 10220 - LEGO Exclusive - Volkswagen T1 Camper Van
Utolsó darabok
10220
16+

LEGO Exclusive - Volkswagen T1 Camper Van

product_label_list_price_accessibility 28989 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 88006 - LEGO Technic - Powered Up - Move HUB
Utolsó darabok
88006
7+

LEGO Technic - Powered Up - Move HUB

product_label_list_price_accessibility 26789 Ft
LEGO 75980 - LEGO Harry Potter - Támadás az Odú ellen
75980
9+

LEGO Harry Potter - Támadás az Odú ellen

product_label_list_price_accessibility 33389 Ft
LEGO 31109 - LEGO Creator - Kalózhajó
31109
9+

LEGO Creator - Kalózhajó

product_label_list_price_accessibility 28789 Ft
LEGO 75291 - LEGO Star Wars - Halálcsillag™ A végső összecsapás
75291
9+

LEGO Star Wars - Halálcsillag™ A végső összecsapás

product_label_list_price_accessibility 30978 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk