LEGO Super Mario - Karaktercsomagok

1293 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
Kosárba teszem
További hasonló termékek:
Azonosító

71361

Elemszám

23

Limit

10 db

Ajánlott életkor

6+

Emeld a következő szintre LEGO® Super Mario™ játékodat 10 gyűjthető Karaktercsomaggal! Minden csomag tartalmaz egy megépíthető ellenséges karaktert és egy interaktív elemet, amelyekkel kiegészítheted a Kezdőpályádat.

Vajon Paragoomba, Fuzzy, Spiny vagy Buzzy Beetle lesz benne? Lehet, hogy Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper vagy Urchin. Vagy talán egy ijesztő szellem, Peepa.

Nyisd ki a csomagot, és megtudod!

  • A Karaktercsomagokkal (71361) a rajongók kibővíthetik saját LEGO® Super Mario ™ univerzumukat. Minden csomag tartalmaz egy mókás, megépíthető karaktert és egy interaktív elemet a LEGO® Mario™ figurával való különféle interakciókhoz (a csomag a figurát nem tartalmazza).
  • 10 egyedi játékkaraktert gyűjthetsz össze, építhetsz meg és játszhatsz velük a LEGO® Super Mario™ játékokban: Paragoombát, Fuzzyt, Spinyt, Buzzy Beetle-t, Bullet Billt, Bob-ombot, Eep Cheepet, Bloopert, Urchint és Peepát.
  • A Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett, amely tartalmazza LEGO® Mario™ figuráját, szükséges a teljes játékélményhez. Miközben LEGO Mario ezeken a karaktereken ugrál, hogy érméket szerezzen, különféle módokon reagál.
  • A gyűjthető Karaktercsomag mókás születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, amely új lehetőségekkel bővíti LEGO® Super Mario™ Kezdőpályájukat.
  • Egészítsd ki a Mario kalandjai kezdőpálya készletet ezekkel a karakterekkel, alakítsd át és kombináld a LEGO® Super Mario™ Kiegészítő szettekkel, és alkosd meg saját, önálló küldetéseidet vagy mérkőzz meg barátaiddal és családtagjaiddal!
  • Ezekhez a karakterekhez nincs szükség elemekre – egészítsd ki velük a Mario kalandjai kezdőpálya készletet, és turbózd fel a játékot! Minden csomaghoz egy illusztrált útmutató tartozik, amely segítségével a gyermekek önállóan építhetnek.
  • Az ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazásban digitális építési útmutatókat, klassz képmegjelenítő eszközöket, kreatív játékmódokat és még sok minden mást is megtalálsz. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.
  • Az önálló és csoportos játékhoz egyaránt szuper, interaktív LEGO® Super Mario™ játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett a bővítésen és átalakításon keresztül korlátlan, kreatív kihívásokat nyújt.
  • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO® kockákat! Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, hogy tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden LEGO építőjáték-készlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 41919 - LEGO DOTS - Szuper karkötő
41919
6+

LEGO DOTS - Szuper karkötő

product_label_list_price_accessibility 1524 Ft
LEGO 30556 - LEGO DOTS - Mini keret
30556
6+

LEGO DOTS - Mini keret

product_label_list_price_accessibility 1998 Ft
LEGO 41911 - LEGO DOTS - Csapatszellem karkötő
41911
6+

LEGO DOTS - Csapatszellem karkötő

product_label_list_price_accessibility 1524 Ft
LEGO 11006 - LEGO Classic - Kreatív kék kockák
11006
4+

LEGO Classic - Kreatív kék kockák

product_label_list_price_accessibility 1799 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 41901 - LEGO DOTS - Mókás állatok karkötő
41901
6+

LEGO DOTS - Mókás állatok karkötő

product_label_list_price_accessibility 1998 Ft
LEGO 41900 - LEGO DOTS - Szivárvány karkötő
41900
6+

LEGO DOTS - Szivárvány karkötő

product_label_list_price_accessibility 1998 Ft
LEGO 11006 - LEGO Classic - Kreatív kék kockák
11006
4+

LEGO Classic - Kreatív kék kockák

product_label_list_price_accessibility 1799 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk