LEGO Star Wars - Birodalmi páncélos martalóc

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
További hasonló termékek:
Azonosító

75311

Elemszám

478

Limit

2 db

Ajánlott életkor

8+

Készülj fel a Rohamosztagosok elleni csatára klassz Birodalmi páncélos martalócukban! Vonulj fedezékbe, amikor elölről a korongvetőikkel lőnek, hátulról pedig a lövegtoronnyal.

Légy óvatos az elit Tüzérségi Rohamosztagossal, akik egy mozsárágyúval támadnak, majd vágj vissza Greef Karga romboló pisztolyával! Vajon felül tudsz kerekedni rajtuk, és legyőzöd a Birodalmi ellenséget?

  • A Star Wars: A Mandalóri fiatal rajongói a 2. évadból ismert Birodalmi páncélos martalóc (75311) LEGO® kockákból épült modelljével akciódús csatákat játszhatnak el Greef Karga és a Rohamosztagosok között.
  • 4 LEGO® minifigurát tartalmaz: Greef Kargát romboló pisztollyal, 2 Rohamosztagost ágyúkkal, valamint egy új, 2021 augusztusában megjelenő Tüzérségi Rohamosztagost mozsárágyúval és egy hátizsák kiegészítő elemmel.
  • A megépíthető martalóc modell 4 korongvetőt tartalmaz, amelyek közül 2 a lövegtorony hátulján, 2 pedig a kihajtható (lövésre nem alkalmas) ágyúkon található. Egy LEGO® minifigura-pilótafülke és 2 LEGO minifigurának kialakított kabin is vár rád.
  • Ez a LEGO® Star Wars™ jármű továbbá tartalmaz egy kilátót (nyitható fedélzeti nyílással) egy minifigura számára, valamint nyitható lőszerrekeszeket, amelyek kreatív játékra inspirálnak.
  • Az önálló építéshez és játékhoz, valamint a barátokkal való szórakozáshoz egyaránt klassz építőjáték remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek.
  • A Birodalmi páncélos martalóc több mint 8 cm magas, 19 cm hosszú és 10 cm széles, ami a játékos küldetések között szemet gyönyörködtetően fog mutatni kiállítva.
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a 478 elemből álló szettet egy fiatal Star Wars™ rajongónak, aki még nem ismeri a LEGO® építőkészleteket? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató is, így önállóan is megépítheti.
  • A zseniális LEGO® Star Wars™ szettekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a történet jeleneteit, kitalálhatják saját, mókás kalandjaikat, vagy egyszerűen megépíthetik és kollekciójuk részeként kiállíthatják a gyűjthető modelleket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.
  • A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 10947 - LEGO DUPLO - Versenyautók
10947
2+

LEGO DUPLO - Versenyautók

product_label_list_price_accessibility 13204 Ft
LEGO 10698 - LEGO Classic - Nagy méretû kreatív építõelemek
Akciós termék
10698
4+

LEGO Classic - Nagy méretû kreatív építõelemek

product_label_list_price_accessibility 13619 Ft
LEGO 43192 - LEGO Disney - Hamupipőke királyi hintója
43192
6+

LEGO Disney - Hamupipőke királyi hintója

product_label_list_price_accessibility 11589 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 76149 - LEGO Super Heroes - Mysterio tombolása
76149
4+

LEGO Super Heroes - Mysterio tombolása

product_label_list_price_accessibility 11299 Ft
LEGO 76237 - LEGO Super Heroes - Menedék II: A végjáték csata
76237
7+

LEGO Super Heroes - Menedék II: A végjáték csata

product_label_list_price_accessibility 13975 Ft
LEGO 31129 - LEGO Creator - Fenséges tigris
31129
9+

LEGO Creator - Fenséges tigris

product_label_list_price_accessibility 14999 Ft
LEGO 76188 - LEGO Super Heroes - Batman™ klasszikus TV sorozat Ba...
76188
7+

LEGO Super Heroes - Batman™ klasszikus TV sorozat Ba...

product_label_list_price_accessibility 13999 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk