LEGO Black Friday

LEGO Jurassic World - Indominus Rex az Ankylosaurus ellen

A termék jelenleg nem elérhető.
Jelenleg nincs
További hasonló termékek:
Azonosító

75941

Elemszám

537

Limit

2 db

Ajánlott életkor

8+

Irány a guruló gömb állomáshelye Zach és Gray Mitchell társaságában! Indítsd el a guruló gömböt, és keress lenyűgöző dinoszauruszokat!

De vigyázz – egy hatalmas Indominus rex szabadon garázdálkodik, és megtámadja az Ankylosaurust! Az Ankylosaurus farka pedig ledönti a fákat, szóval vidd biztonságos helyre Zach-et és Gray-t!

Ezután segíts Owennek és Claire-nek befogni ezeket a hatalmas teremtményeket, hogy mindenkit megmentsetek!

  • Játszd el a Jurassic World film jeleneteit ezzel a gyermekeknek szánt Indominus rex az Ankylosaurus ellen (75941) építőjáték-készlettel, mely tartalmaz 2 klassz dinoszauruszt, egy guruló gömb állomáshelyet és még sok minden mást!
  • A gyermekek izgalmas akciókat játszhatnak el az 5 minifigurával – Owen Grady-vel, Claire Dearinggel, valamint Gray és Zach Mitchell testvérekkel –, és az új, 2020 júniusában megjelenő, állítható Indominus rex és Ankylosaurus dinoszauruszok figuráival.
  • A guruló gömb állomáshelyén számtalan játéklehetőség vár rád, mely tartalmaz egy jegypénztárat, forgóajtót és guruló gömbkilövő funkciót, valamint egy megépíthető dzsungelt fákkal, amiket ledönthetsz az Ankylosaurus csapdosó farkával.
  • A születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándéknak is klassz, 537 elemből álló LEGO® játékkészlet szórakoztató, izgalmas építést és kreatív önálló vagy csoportos játékélményt nyújt a 8 éves vagy annál idősebb fiúknak és lányoknak.
  • A guruló gömbállomás több mint 12 cm magas, 27 cm széles és 27 cm mély – emellett ez az akciódús dinoszauruszos kalandkészlet nagyszerűen kombinálható más LEGO® Jurassic World készletekkel, így még több kreatív mókában lesz részed.
  • Ezt az építőkészletet a gyermekek képzelete hajtja – nincs szükség elemekre –, így a Jurassic World LEGO® szereplők minifiguráival és a játékdinoszauruszokkal való kalandok sosem érnek véget!
  • Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Jurassic World építőjátékot valakinek, aki számára még újak a LEGO® készletek? Nem gond. Egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató is tartozik hozzá, így még a kezdő építők is magabiztosan belevághatnak az építésbe.
  • A LEGO® Jurassic World építőkészletek lehetőséget nyújtanak a gyermekek és a felnőtt rajongók számára, hogy eljátsszák az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, saját, egyedi kalandokat találjanak ki vagy egyszerűen megépítsék és kiállítsák a klassz, gyűjthető modelleket.
  • A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi követelményeinknek, annak érdekében, hogy a fiatal építők (és bármelyik dinoszauruszrajongó) könnyedén összeilleszthesse és szétszedhesse őket minden alkalommal.
  • A LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban leteszteltük, így biztos lehetsz benne, hogy ez a klassz, gyermekeknek szánt építőjáték megfelel a világ legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak – így akár még egy dinoszaurusz-támadást is túlélhetnek!
Hasonló termékek
LEGO 31199 - LEGO Art - Marvel Studios: Vasember
Újdonság
31199
18+

LEGO Art - Marvel Studios: Vasember

product_label_list_price_accessibility 36989 Ft
LEGO 76166 - LEGO Super Heroes - Bosszúállók Csata a toronynál
Újdonság
76166
8+

LEGO Super Heroes - Bosszúállók Csata a toronynál

product_label_list_price_accessibility 26265 Ft
LEGO 80016 - LEGO Monkie Kid - A lángoló öntöde
Újdonság
80016
9+

LEGO Monkie Kid - A lángoló öntöde

product_label_list_price_accessibility 45999 Ft
LEGO 21054 - LEGO Architecture - Fehér Ház
21054
18+

LEGO Architecture - Fehér Ház

product_label_list_price_accessibility 26975 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 31198 - LEGO Art - The Beatles
Újdonság
31198
18+

LEGO Art - The Beatles

product_label_list_price_accessibility 35779 Ft
LEGO 10907 - LEGO DUPLO - A világ állatai
10907
2+

LEGO DUPLO - A világ állatai

product_label_list_price_accessibility 27040 Ft
LEGO 76153 - LEGO Super Heroes - Bosszúállók Helicarrier
76153
9+

LEGO Super Heroes - Bosszúállók Helicarrier

product_label_list_price_accessibility 32988 Ft
LEGO 60246 - LEGO City - Rendőrkapitányság
60246
6+

LEGO City - Rendőrkapitányság

product_label_list_price_accessibility 27025 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk