LEGO Super Heroes - Vasember sisak

17179 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

76165

Elemszám

480

Limit

2 db

Ajánlott életkor

18+

Örökítsd meg Vasember, a Marvel magasan szárnyaló szuperhősének egyedi megjelenését! Ez a lenyűgöző, megépíthető és kiállítható LEGO® modell kihívást jelentő és izgalmas lehetőség arra, hogy megalkosd a filmtörténet egyik legismertebb szereplőjének ikonikus, teljes fejét elfedő sisakját.

Ha elkészültél vele, a modellt kiállíthatod a stabil alaplapon, így akárhol is helyezed el, egész biztosan szemet gyönyörködtető dekoráció lesz.

  • Teszteld le kreatív építési szuperképességeidet a LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember sisakkal! Ha felnőtt Marvel rajongó vagy lelkes modellépítő vagy, akkor ez a megépíthető és kiállítható modell tökéletes számodra!
  • Vasember sisakjának ikonikus kialakítását ötletesen megalkothatod LEGO® építőelemek és mintás matricák segítségével, hogy felidézd a klasszikus Marvel Bosszúállók filmjelenetek emlékezetes pillanatait. A megépíthető modell egy névtáblával ellátott, strapabíró alaplapon áll.
  • Elevenítsd meg Vasember sisakjának ikonikus kontúrjait és lenyűgöző részleteit LEGO® kockákkal, piros és aranyszínű elemekkel és szemmatricákkal! Nagyszerűen fog mutatni a többi LEGO Marvel modell mellett.
  • Nem számít, hogy Marvel rajongó, LEGO® kedvelő vagy mindkettő vagy, ez a 480 elemből álló építőkészlet kihívást jelentő építést és magával ragadó élményt nyújt. Nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándék.
  • A Vasember sisak több mint 19 cm magas, 10 cm széles és 13 cm mély. A kiállításához nincs szükség sok helyre, azonban bámulatos, eredeti részleteinek köszönhetően egész biztos, hogy minden Marvel rajongó figyelmét magára vonja.
  • Nincs szükség elemekre. Ez a gyűjthető LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember sisak stresszoldó építési élményt nyújt, miközben a 480 LEGO építőelem szép lassan egy bámulatos modellé alakul.
  • A készlet kiváló minőségű, könnyen követhető útmutatót tartalmaz – így a doboz felbontása után azonnal belevághatsz a magával ragadó projektbe.
  • A LEGO® Marvel modellek sorozatának részeként úgy tervezték meg, hogy a szett megépítése és kiállítása során megtapasztalható elégedettség felkeltse a modellépítés és a képregénykultúra összes rajongójának érdeklődését.
  • A LEGO® kockák és elemek összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség szuperképességekre. Már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
  • A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy ez a bámulatos, kiállítható modell megfeleljen a Föld (és a Marvel Univerzum!) legszigorúbb biztonsági szabványainak.
Hasonló termékek
LEGO 41429 - LEGO Friends - Heartlake City Repülőgép
Akciós termék
41429
7+

LEGO Friends - Heartlake City Repülőgép

product_label_list_price_accessibility 19459 Ft
LEGO 10267 - LEGO Creator - Mézeskalács ház
Utolsó darabok
10267
12+

LEGO Creator - Mézeskalács ház

product_label_list_price_accessibility 25899 Ft
LEGO 80015 - LEGO Monkie Kid - Monkie Kid Felhő Járgánya
Újdonság
80015
8+

LEGO Monkie Kid - Monkie Kid Felhő Járgánya

product_label_list_price_accessibility 20243 Ft
LEGO 76160 - LEGO Super Heroes - Mobil denevérbázis
76160
8+

LEGO Super Heroes - Mobil denevérbázis

product_label_list_price_accessibility 23789 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 41433 - LEGO Friends - Bulihajó
41433
7+

LEGO Friends - Bulihajó

product_label_list_price_accessibility 25989 Ft
LEGO 41424 - LEGO Friends - Dzsungel Mentőközpont
41424
8+

LEGO Friends - Dzsungel Mentőközpont

product_label_list_price_accessibility 21679 Ft
LEGO 75286 - LEGO Star Wars - Grievous tábornok Starfighter™-e
Újdonság
75286
9+

LEGO Star Wars - Grievous tábornok Starfighter™-e

product_label_list_price_accessibility 21479 Ft
LEGO 71720 - LEGO NINJAGO - Tűzkő robot
71720
9+

LEGO NINJAGO - Tűzkő robot

product_label_list_price_accessibility 19589 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk