LEGO Super Heroes - Vasember fegyvertára

7579 Ft
Raktáron
További hasonló termékek:
Azonosító

76167

Elemszám

258

Limit

2 db

Ajánlott életkor

7+

Gyorsan kell cselekedned, amikor 2 A.I.

M. ügynök betör, hogy megtámadják Tony Starkot, szétzúzzák szuperhőspáncélját és tönkretegyék a Vasember prototípust.

Vasember a garázsában ügyködik, javítgatja hot rodját és hamburgert majszol, amikor a rosszfiúk megérkeznek. Vajon Tony időben fel tudja venni Vasember páncélját? Használd a hot rod tüzelő funkcióit, a páncél erős ágyúit és az összes szuperképességedet, hogy elüldözd a gonosztevőket!


  • A LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember fegyvertára (76167) készlet telis-tele van fantáziadús játéklehetőségekkel a 7 éves vagy nagyobb gyermekek számára. A sokoldalú játékkészlet egyenesen az ifjú szuperhősök kezébe adja a Vasember kalandokat.
  • A csomagban találsz egy Tony Stark minifigurát, 2 Vasember páncélt, 2 ellenséges A.I.M. ügynököt és egy hot rodot, amelyet megjavíthatsz és vezethetsz. A filmekhez hasonlóan, a készletben is találsz egy mini Vasember prototípusmodellt és egy hamburgert, amelyet Tony majszolhat.
  • Amikor a rosszfiúk betörnek Vasember épületébe, a gyermekeknek használniuk kell a hot rod tüzelő funkcióit, a Vasember páncél erős ágyúit és minden szuperképességüket, hogy megmentsék őt, a páncélját és az értékes Vasember prototípust.
  • A szórakoztató funkciókkal, valamint a fantáziadús játékra és szuperhősakcióra inspiráló, klassz kiegészítőkkel teli, Marvel rajongóknak szánt építőkészlet ideális karácsonyi vagy születésnapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb gyermekek számára.
  • A több mint 8 cm magas fegyverrel és a 10 cm hosszú hot roddal ellátott játékkészlet fantasztikus szuperhőskalandokra inspirálja a gyermekeket, amely kiállítva is nagyszerűen fog mutatni a szobájukban.
  • Nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol és bármikor belevághatnak a kreativitásba, miközben megépítik és játszanak ezzel a manuális játékkal.
  • Az átlátható útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak a fantáziadús mókába. A klassz szereplőket, szórakoztató funkciókat és jól ismert filmes helyszíneket tartalmazó, egyszerű útmutató maximális építési és játékélményt nyújt minden alkalommal.
  • A LEGO® Marvel Bosszúállók játékkészletek életre keltik a Marvel film akcióit, emellett gyűjthető minifiguráikkal, játék járműveikkel, fegyvereikkel és eszközeikkel fantáziadús szuperhősös szerepjátékra inspirálnak.
  • A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy minden LEGO játék egységes, kompatibilis, valamint egyszerűen összerakható és szétszedhető legyen minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük kockáinkat és elemeinket, annak érdekében, hogy minden gyermekeknek szánt LEGO® játékkészlet megfeleljen a világ legszigorúbb játékbiztonsági és minőségi szabványainak.
Hasonló termékek
LEGO 75232 - LEGO Brickheadz - Kylo Ren és Sith harcos
75232
10+

LEGO Brickheadz - Kylo Ren és Sith harcos

product_label_list_price_accessibility 6989 Ft
LEGO 75239 - LEGO Star Wars - Action Battle Hoth generátor támadás
75239
7+

LEGO Star Wars - Action Battle Hoth generátor támadás

product_label_list_price_accessibility 7241 Ft
LEGO 10895 - LEGO DUPLO - Emmet és Lucy látogatói a DUPLO bolygóról
Kifutó termék
10895
2+

LEGO DUPLO - Emmet és Lucy látogatói a DUPLO bolygóról

product_label_list_price_accessibility 7241 Ft
LEGO 70673 - LEGO NINJAGO - Shurikopter
Utolsó darabok
70673
8+

LEGO NINJAGO - Shurikopter

product_label_list_price_accessibility 7679 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 31098 - LEGO Creator - Kunyhó a vadonban
31098
7+

LEGO Creator - Kunyhó a vadonban

product_label_list_price_accessibility 7779 Ft
LEGO 11009 - LEGO Classic - Kockák és fények
11009
5+

LEGO Classic - Kockák és fények

product_label_list_price_accessibility 8978 Ft
LEGO 41362 - LEGO Friends - Heartlake City Szupermarket
41362
4+

LEGO Friends - Heartlake City Szupermarket

product_label_list_price_accessibility 9299 Ft
LEGO 71703 - LEGO NINJAGO - Viharharcos csata
71703
4+

LEGO NINJAGO - Viharharcos csata

product_label_list_price_accessibility 7866 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk