• Szórakoztató, interaktív... forradalmi.
   Készülj fel, hogy elkapd a világod ritmusát!

   Legyél rendezője, producere és sztárja saját videoklipednek! A LEGO® VIDIYO™ lehetővé teszi, hogy a kreatív lányok és fiúk vidám órákat töltsenek el a színpad beállításával, dalok és zenekar tagok kiválasztásával, albumborítók tervezésével, és még sok (sok) egyéb elfoglaltsággal! Plusz, a legmodernebb AR-technológia révén először nagyíthatják fel a minifigurákat valós méretűekre!

  • LEGO VIDIYO
   BeatBox + Bandmates akció

   Vásárold meg az új LEGO VIDIYO téma hat BeatBox készletének egyikét és egy ajándék LEGO VIDIYO Bandmates készlettel (43101), csomagban kapod meg! A LEGO VIDIYO BeatBox Bundle készleteket keresd a kocka.hu webshopon!

   Az ajánlat 03.01 - 03.31, 23:59 között, illetve a készlet erejéig érvényes a LEGO Store üzleteiben (Árkád, Allee, Westend) és a kocka.hu webshopon! Az ajánlat a párhuzamosan futó kosárérték akciókkal összevonható. Az ajánlat csak a raktáron lévő termékekre érvényes.

  • A kézzelfogható
   és a digitális világ egyesítése

   A LEGO® VIDIYO™ lényege, hogy egyesíti a fizikai LEGO rendszer elemeit a legjobb AR technológiával. Egyszerűen töltsd le az ingyenes kísérő alkalmazást, kezdd el a szkennelést, és állj készen a zenei remekművek létrehozására...

   Nekünk
   a gyermekek biztonsága az első!

   LEGO® VIDIYO™ alkalmazás arra ösztönzi a gyermekeket, hogy hasznosítsák a zene iránti szenvedélyüket egy magával ragadó, pozitív és biztonságos közösségi élmény révén. A felhasználók teljesen névtelenek, minden feltöltést és megjegyzést előzetesen moderálunk, és még egy szülői kezelőfelület is van, így tudod, hogy a gyermeked szabadjára engedheti a kreativitását, ugyanakkor biztonságban lehet.

  • Válogass
   a Universal Music kínálatából!

   Válaszd ki kedvenc zeneszámaidat a Universal Music Group slágereket és felülmúlhatatlan klasszikusokat tartalmazó hatalmas zenetárából. Ha ilyen széles kínálatból választhatsz, biztos lehetsz abban, hogy mindenki talál ízlésének megfelelő dallamot – a kisgyermekektől a dédszülőkig!

  • Mi is az a Beatbits?

   Válassz effekteket a videoklipedhez! A BeatBits díszes, 2x2-es, négyzet alakú LEGO® elemek, amelyek speciális digitális effektek, amelyek segítségével irányíthatsz MINDENT ... a videótól és zenei stílusoktól, a vizuális és hanghatásokon át, a mókás szereplőmozgatásokig!

  • Építs zenekart!

   Minden nagyszerű zenekarnak nagyszerű Bandmate-ekre van szüksége! Gyűjts össze 12 fantasztikus karaktert, hogy táncosok, gitárosok, rapperek, pomponlányok és még sok más is szerepeljen a videoklipedben! Minden Bandmate-hez tartozik 3 BeatBits, hogy még több speciális audió és vizuális effektet használhass!