LEGO DOTS - Extra Csempék - 2. sorozat

1290 Ft
Raktáron
Szerezd meg az ajándékot!
Részletek itt!
További hasonló termékek:
Azonosító

41916

Elemszám

109

Limit

2 db

Ajánlott életkor

6+

Tervezz meg bármit, amit csak szeretnél, a klassz Extra Csempék - 2. sorozat csomaggal!

Készíts számtalan mintát és kombinációt ezekből a színes csempékből, melyek között opálfényű, csillogó csempéket és vagány mintájú darabokat is találsz. Díszítsd fel velük LEGO® DOTS karkötődet vagy szobadekorációs készleteidet, hogy hűen tükrözzék a személyiségedet!

Készen állsz arra, hogy szabadjára engedd a kreativitásodat? Alkoss és alakíts át mókás mintákat újra és újra – az életed feldíszítésében nem tudsz hibázni! #dotyourworld

  • Ébreszd fel gyermeked kreatív DIY alkotások iránti szeretetét ezzel a csempekészlettel, mely tartalmaz 79 csempét 4-féle színben, 20 opálfényben csillogó csempét és 10-et a 16 hangulatjellel díszített csempe közül – hogy melyiket találod a csomagban, az legyen meglepetés!
  • Kiállítható fantázia! A gyermekek fejleszthetik alkotói és önkifejező készségeiket, miközben ezekkel a nagyszerű csempékkel díszítenek, akár a különböző LEGO® DOTS játékokon található mintákat követik, akár saját, új ötleteiket valósítják meg.
  • A színes (41916) Extra Csempék - 2. sorozat elemei nagyszerűek ahhoz, hogy a gyermekek új mintákat alkossanak a különböző DOTS játékokkal vagy más LEGO® készletekkel együtt, így az alkotás szórakoztató és egyszerű lesz.
  • Minden DIY- vagy kézműveskedés iránt rajongó imádni fogja ezt az Extra Csempék - 2. sorozat csomagot (41916), mellyel kiegészíthetik a már meglévő készleteiket. Az új színek és a díszített csempék bármikor jó szórakozást biztosítanak, így nagyszerű ajándékok a 6 éves és annál idősebb fiúk és lányok számára.
  • A kicsi és kiválóan szállítható, aranyos játékcsomag tökéletes a kis alkotók számára ahhoz, hogy kiegészítsék vele alkotásaikat, melyeket karkötőjükön vagy szobadekorációs tárgyaikon is bemutathatnak.
  • A gyermekek képzelőereje működteti, így a móka és kreativitás sosem ér véget! Az elemet nem igénylő készletek fantáziadús játékra biztatják a gyermekeket, ráadásul átélhetik a saját alkotások nyújtotta örömet is.
  • Nyisd ki a csomagot, és már kezdődhet is a kreativitás! A rengeteg új színű és aranyos mintájú csempét tartalmazó készlettel a gyermekeknek extra mókában lesz részük, miközben bármelyik más DOTS szobadekorációs vagy karkötőkészítő készlettel kombinálhatják ezeket az elemeket.
  • Lepd meg a gyermekeket a LEGO® DOTS készletekkel, hogy klassz alkotásokat készítsenek! Ezek a karkötőkhöz és szobadekorációs készletekhez tartozó, mókás kiegészítők végtelen inspirációt nyújtanak a tervezéshez, ami fejleszti a gyermekek kreativitását és önbizalmát.
  • A LEGO® építőkockák és csempék megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
  • A LEGO® kockákat és csempéket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Hasonló termékek
LEGO 71394 - LEGO Super Mario - Karaktercsomagok – 3. sorozat
71394
6+

LEGO Super Mario - Karaktercsomagok – 3. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1460 Ft
LEGO 41931 - LEGO DOTS - Extra Csempék - 4. sorozat
41931
6+

LEGO DOTS - Extra Csempék - 4. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1390 Ft
LEGO 41946 - LEGO DOTS - Extra Csempék - 6. sorozat
41946
6+

LEGO DOTS - Extra Csempék - 6. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1160 Ft
Kapcsolódó termékek
LEGO 41931 - LEGO DOTS - Extra Csempék - 4. sorozat
41931
6+

LEGO DOTS - Extra Csempék - 4. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1390 Ft
LEGO 41946 - LEGO DOTS - Extra Csempék - 6. sorozat
41946
6+

LEGO DOTS - Extra Csempék - 6. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1160 Ft
LEGO 41921 - LEGO DOTS - Extra Csempék - 3. sorozat
41921
6+

LEGO DOTS - Extra Csempék - 3. sorozat

product_label_list_price_accessibility 1490 Ft
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk