Szállítási információk
Ünnepi kiszállítási és átvételi információk

Kedves Vásárlónk!

Az ünnepek miatt megnövekedett csomagmennyiségek miatt a kiszállítási idők megváltoztak és a leadott rendelések kézbesítésénél csúszások is előfordulhatnak! Annak érdekében, hogy a leadott rendelése karácsonyig megérkezzen kérjük vegye figyelembe a partnereink által megadott kézbesítési időpontokat!

Futárszolgálat
Futár által kért szállítás esetén a garantált kiszállítás érdekében legkésőbb 2019. december 17. délig be kell érkeznie a rendelésnek. Az ez után az időpont után leadott rendelések ünnepek előtt történő kézbesítését a futárcég már nem tudja garantálni! Mivel 2019. december 14. munkanap ezért a futárcég ezen a napon is kézbesít csomagokat!

Pick-Pack Pont
Budapesti Pick-Pack Pont megjelölése esetén a garantált kiszállítás érdekében legkésőbb 2019. december 17. délig be kell érkeznie a rendelésnek. Az ez után az időpont után leadott rendelések ünnepek előtt történő kézbesítését a Pick-Pack pont tudja garantálni!
Vidéki Pick-Pack Pont megjelölése esetén 2019. december 13. délig leadott rendelések az ünnepek előtt átvehetők a kiválasztott Pick-Pack Ponton. Az ez után az időpont után leadott rendelések ünnepek előtt történő kézbesítését a Pick-Pack pont tudja garantálni!
FONTOS, hogy az eddig megszokottaktól eltérően a Pick Pack Pontokon 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy a megrendelt csomagot átvegyék! Az 5. munkanap elteltével a futárszolgálat a csomagot visszaküldi webáruházunk részére. Ezt követően rendelés automatikusan törlésre kerül.

Személyes átvétel
Szemészes átvétel esetén, az újpesti központunkban 2019. december 23. 12:00 óráig tudjuk a megrendelt csomagokat átadni! Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel, kocka.hu üzemeltetésFontos információk a személyes átvétellel kapcsolatban:

 • A kocka.hu átvételi pont címe:
  1042 Budapest, Árpád út 112. Árpád üzletház, 1. emelet - Kocka.hu átvételi pont
 • A rendelt termékek átvételére kizárólag munkanapokon reggel 7:00 és délután 15:00 között van lehetőség!
 • Csak online fizetési mód esetén van lehetőséged az ingyenes személyes átvételre az átvételi ponton.
  A rendszer automatikusan a bankkártyás fizetési módot választja ki ebben az esetben!
 • A kocka.hu webáruház átvételi pontján egyéb termékek vásárlására és ügyintézésre nincs lehetőség. A rendeléssel vagy csomaggal kapcsolatos bárminemű kérdéssel vagy problémával kapcsolatban keressen minket e-mailben vagy telefonon.
 • A megrendelt termékek átvételi időpontjáról e-mail értesítést küldünk.
  A termékek kizárólag a levélben szereplő időponttól vehetők át.
 • A megrendelt és kifizetett termékeket lehetőség szerint 5 napon belül át kellene venni az átvételi ponton.
  Megértésedet köszönjük!


Fontos információk SPRINTER futárszolgálattal való rendelés esetén:

 • A SPRINTER futárszolgálat munkatársai kizárólag munkaidőben szállítanak. Sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítést hagy a címen, majd általában másnap megkísérli újra a kézbesítést.
 • Webshopunkra a délig beérkezett rendelések az azt következő napon, mind Budapestre, mind pedig vidékre kiszállításra kerülnek!
 • A SPRINTER futárszolgálatnál nincs bankkártya terminál ezért kizárólag a készpénzes fizetés oldható meg.
 • 19.999 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes! Minden egyéb esetben ennek költsége 1050 Ft.
 • 100.000 Ft-ot meghaladó kosárérték esetén csak a futárszolgálat választható szállítási módként
 • Ügyfélszolgálat: 06 1 881 2615, info@sprinter.hu


Fontos információk a Pick Pack Pont-os rendelés esetén:

 • Webshopunkra a délig beérkezett rendelések Pick Pack Pontra való kiszállítás esetén Budapesten egy, vidéken két munkanapot vesz igénybe.
 • A Pick Pack Pont átvevőhelyeken készpénz mellett a bankkártyás fizetés is megoldható! A rendelési folyamatban kiválasztot bankkártyás fizetés azonnali fizetési tranzakciót indít el, nem az átvételi ponton történő fizetést határozza meg.
 • Az átvevőhelyeken a megrendelt csomagot hét munkanapon keresztül tárolják.
 • A csomagok a legtöbb ponton szombaton is átvehetők. Erről részletes információk a www.pickpackpont.hu oldalon találhatóak.
 • 19.999 Ft felett vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes! Minden egyéb esetben ennek költsége 800 Ft.
 • 100.000 Ft-ot meghaladó kosárérték esetén a Pick Pack Pont-os átvétel nem választható szállítási módként
 • Ügyfélszolgálat: 06 1 881 2616, pickpackpont@sprinter.hu


Átvevőhely keresés

Kétfajta szűrési lehetőséget használhatsz: a megye kiválasztása után kiválaszthatod a megfelelő várost. Budapest esetén a kerületek közül választhatsz. A szűréseket követően a bal oldalon lévő lista szűkül, és csak azok a pontok kerülnek felsorolásra, melyek megfelelnek a fenti két feltételnek. A bal oldali lista tetején mindig látható az aktuális szűrési feltétel és az ennek a feltételnek megfelelő pontok száma.

A térképen bármely Pick Pack Pontra kattintva automatikusan megjelenik a bal oldali listán annak megyéje és települése (Budapest esetében kerülete). A választott Pick Pack Pont a térképen lila hátteret kap. Az alábbi térkép átvevőhely keresésre szolgál, a rendelési folyamat során kell kiválasztani a kívánt átvételi pontot.
Témák
Információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Vásárlói információk
Kocka.hu - szállítási információk
Kocka.hu - Kuponbeváltási információk