• FELNŐTT ÉPÍTŐKNEK

  • Ismerd meg a LEGO® egyedülálló felnőtteknek szóló termékeit. Merülj el és ünnepeld a világ legikonikusabb művészeit a LEGO Art készletekkel, építs meg ikonikus és részletgazdag autókat, vonatokat, merülj el a filmek világéban és építsd újra az ikonikus helyszíneket, szereplőket. Itt az idő, hogy felfedezd a LEGO felnőttekhez szóló világát!

  • Díszítsd fel a nappalidat vagy a dolgozószobádat az élethű LEGO® járműmodellekkel. Építsd meg a legújabb LEGO Bugatti Chiron, rakd össze az olasz autógyártás ikonikus járművét a Fiat 500-at, vagy repülj vissza az 1900-as évek elejére a Krokodil lokomotív segítségével. A felnőtteknek szóló LEGO jármű választék megannyi élménnyel vár!

Legkeresettebb termékek
  • Utazd körbe a világot a LEGO® felnőtteknek szóló modelljei segítségével. Építsd fel a világ leghíresebb épületeit LEGO elemekből, nézd meg a New York-i Szabadság-szobrot, utazz el Indiába és alkosd meg újra a világ építészeti csodáinak egyikét a Taj Mahal készlet segítségével és ha kedved úgy tartja vegyél rész Disneyland legkalandosabb túráján. Számtalan LEGO épület és élmény vár rád!